facebook_pixel

TURKIJE

Van 399,- naar € 69,- p.p.
+ seizoenstoeslag (zie vertrekdata)

INBEGREPEN DIENSTEN:

 • Retourvlucht naar Antalya vanaf Amsterdam (Schiphol)
 • Transfer luchthaven - hotel en vice versa
 • Flesje water bij aankomst
 • Welkomstdrankje (zonder alcohol) bij informatief gesprek
 • Assistentie van een Nederlands sprekende gids gedurende het verblijf
 • 4 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* of 5* hotels in de regio Antalya
 • 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* hotels in Cappadocia
 • Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de rondreis

OPTIONELE DIENSTEN:

 • Een 1-persoonskamer
 • Halfpension
 • Upgraden naar een extra week

Niet inbegrepen diensten:
Lunches, seizoenstoeslag, diners en drankjes, toegangsprijzen, lokale gidsen, toeslag 1-persoonskamer.

Notitie:
het reisplan en/of diensten kunnen gewijzigd worden door de reisorganisatie als gevolg van technische moeilijkheden, vlucht dienstregeling, weeromstandigheden, veiligheidsproblemen of andere zaken waar de reisorganisatie geen invloed op kan uitoefenen.

DAG 1: AANKOMST IN ANTALYA

U vliegt naar Antalya. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw reisleider, hierna volgt de transfer naar uw hotel aan de Turkse Riviera voor de overnachting. U overnacht in de regio Antalya.

DAG 2: MANAVGAT BOOT TRIP (OPTIONELE EXCURSIE)

Na het ontbijt gaat de reis naar de spectaculaire Manavgat waterval. Een aanbeveling is de optionele boot tocht over de Manavgat rivier tot aan de monding van de Middelandse Zee. In de middag gaat u terug naar het hotel. U overnacht in de regio Antalya.

DAG 3: ANTALYA-KONYA-CAPPADOCIA (OPTIONELE EXCURSIE)

Na gebruik van het ontbijt in uw hotel, vertrekt u naar het indrukwekkende Taurusgebergte bij Konya, de voormalige hoofdstad van het grote Seltsjoekenrijk. Hier bevindt zich ook Mevlana, de geboorteplaats van de beroemde Whirling Dervishes (Dansende derwisjen). U brengt een bezoek aan het “Mevlana Museum“. Waarna u vervolgens naar uw hotel gebracht wordt voor een overnachting in Cappadocia.

DAG 4: CAPPADOCIA (OPTIONELE EXCURSIE)

Na het ontbijt wordt eerst een bezoek gebracht aan Gülşehir. Nabij de ruïnes van een Byzantijns klooster, Aciksaray genaamd oftewel het "Open Paleis" vindt u de fantastisch vormgegeven rotspartijen, inclusief het symbool van het stadje zelf. Hier bevindt zich waarschijnlijk de allermooiste grotkerk, Saint John’s. Hierna gaat de reis verder naar Cavusin: een typisch plaatselijk stadje bekend om haar schilderachtige huisjes en veelkleurige tufsteenlandschap die aardpiramiden of zogenaamde feeënschoorstenen heeft gevormd.

Na de lunch vertrek richting Sinasos, een stad waar nog tot begin de 20e eeuw Orthodoxe Grieken woonden. De locale architectuur straalt nog steeds het glorieuze verleden uit met de gerestaureerde oude huizen en kerken, die u nog steeds kunt bekijken. Daarbij bezoekt u ook een centrum waar tapijten worden geweven en alwaar de dames proberen de eeuwenoude weeftechnieken in leven te houden. U overnacht in Cappadocia.

DAG 5: CAPPADOCIA (OPTIONELE EXCURSIE)

Na het ontbijt in het hotel wordt u naar Mustafa Pasa gebracht, een typisch dorpje van deze streek.Hier bezoekt u diverse belangrijke gebouwen van het dorp. In de middag kunt u genieten van een paar prachtige landgezichten van Cappadocia, zoals de Pasabag Vallei, De Vallei van de Liefde en de Vallei van Avcilar en een ondergronds stadje, Uchisar, met een rijke historie, waar vele families hun heil zochten gedurende de Arabische invasies. U overnacht in Cappadocia.

DAG 6: VAN CAPPADOCIA NAAR ANTALYA (OPTIONELE EXCURSIE)

Na het ontbijt vertrekt u naar Antalya, door het ontzagwekkende landschap van Cappadocia langs de Zijderoute en over het Taurusgebergte. U zult genieten van de betoverende vergezichten, terwijl u reist door het hart van Turkije. Langs de route bevinden zich diverse karavaanstandplaatsen, inclusief het magnifieke Sultan Hani, waar eens kamelen werden verhandeld en de kooplieden elkaar ontmoetten onder bescherming van de Ottomaanse Keizer. Tijdens de excursie zal de gids u van alles vertellen over de cultuur van Turkije. U overnacht in de regio Antalya.

DAG 7: ANTALYA (OPTIONELE EXCURSIE)

Na het ontbijt maakt u kennis met de prachtige stad Antalya, met het oude centrum, een typisch Turkse markt en een schitterende waterval. Hier kunt u ook ambachtslieden bekijken die aan het werk zijn in een centrum waar juwelen worden gemaakt. Hierna bezoekt u ook een centrum met lederen producten. U zult positief verrast zijn door een modeshow en diverse shopping faciliteiten. U overnacht in de regio Antalya.

DAG 8: TERUGREIS

Na het ontbijt in uw hotel zult u Turkije verlaten met de meest mooie herinneringen. Uw transfer naar het vliegveld wordt geregeld, vanwaar u terugvliegt naar huis.


Notitie: het reisplan en/of diensten kunnen gewijzigd worden door de reisorganisatie als gevolg van technische moeilijkheden, vlucht dienstregeling, weeromstandigheden, veiligheidsproblemen of andere zaken waar de reisorganisatie geen invloed op kan uitoefenen.

U vertrekt vanaf Amsterdam (schiphol) met Pegasus, Turkish Airlines of Onur Air. Boeken mogelijk tot 1 maand van tevoren. 

7 nachten - Seizoenstoeslag p.p.
01-05-2017 - € 99,-
08-05-2017 - € 99,-
15-05-2017 - € 119,-
22-05-2017 - € 119,-
18-09-2017 - € 119,-
25-09-2017 - € 119,-
02-10-2017 - € 99,-
09-10-2017 - € 99,-
16-10-2017 - € 89,-
23-10-2017 - € 89,-
30-10-2017 - € 79,-
06-11-2017 - € 79,-
13-11-2017 - € 79,-
20-11-2017 - € 59,-

Code kopen & direct ontvangen

 • Op het moment is het niet mogelijk om nieuwe reizen te kopen. Uiteraard zijn alle reeds aangekochte reizen nog wel te gebruiken.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Turkijë

TOP